Webshop €950,-

Binnen 2 weken online!

Binnen 2 weken online!

Responsive design

Door het responsive design is de webshop passend en goed leesbaar op elk scherm. Tegenwoordig wordt mobiel meer gebruikt voor het surfen op internet dan een computer of laptop. Een responsive design zorgt ervoor dat alle bezoekers de optimale ervaring hebben op je webshop.

Compleet gepersonaliseerd

Hoe beter een webshop eruit ziet, hoe beter het verkoopt. Daarom maken onze webdesigners een compleet gepersonaliseerde webshop, die aansluit bij jouw wensen. Onze webshops bevatten de belangrijkste elementen voor een succesvolle webshop.

  • Responive design
  • Conversiegerichte vormgeving
Goedkope webshop

Product Lay-out

De product lay-out geeft alle relevante informatie over een product. De bezoeker kan een kwantiteit invoeren en eventueel een maat of kleur kiezen en de bestelling in het winkelmandje plaatsen. Door de overzichtelijke opmaak en het gebruiksgemak kan de klant snel de beslissing nemen om tot een aankoop over te gaan.

  • Meerdere foto’s
  • Kleuren en maten optie
  • Gerelateerde producten

Snelle navigatie

Door de logische categorieën en filters kunnen bezoekers snel de producten vinden waarnaar ze op zoek zijn.

Optimaal bestelproces

Het bestelproces moet zo soepel mogelijk verlopen voor het beste resultaat. Dit doen wij door de bezoeker precies te geven wat ze verwachten. Hoe makkelijker klanten kunnen bestellen, hoe meer je verkoopt.

Klaar voor een nieuwe website?