Goedkope website

1

Kies je stijl

2

Voeg je logo toe

3

Kies je modules

4

Bestel

5

Ontvang je ontwerp

Professionele en goedkope website

Je nieuwe website voor eenmalig €650,-

Wil jij een goedkope website laten maken voor je bedrijf, project of hobby? Wij bieden dé oplossing voor iedereen die goedkoop maar ook professioneel een website wil laten maken. Is dat dan niet duur? Niet bij Prosites.nl! Onze professionele webdesigners maken jouw nieuwe website compleet in de huisstijl van je bedrijf. Daarnaast klopt de website van A tot Z, met de bedoeling dat de bezoeker snel en gemakkelijk door jouw website heen kan scrollen.

Lage prijs, hoge kwaliteit en service

Je kunt ons bellen voor een goedkope website!

Bij veel aanbieders van goedkope websites blijft de service achterwege of daar staat tegenover dat er veel kosten inrekening worden gebracht. Bij Prosites.nl streven wij naar optimale service, dit betekent dat je ten eerste kunt bellen, ten tweede kunt WhatsAppen en tenslotte gewoon langs kunt komen. Daarom ben je bij ons dus niet zomaar een nummertje.

Goedkope website van Chiel

Wij bieden ondernemers een voordelige oplossing

Goedkope websites en professioneel design.

Onze websites kunnen ingezet worden als verkoopkanaal met de bedoeling het bereiken van potentiële klanten. Prosites websites en webshops zijn ten eerste geschikt voor ondernemers en ten tweede kleine geschikt voor iedereen die goedkoop een website wil laten maken. Om de mogelijkheden overzichtelijk te houden, bieden wij een aantal zorgvuldig samengestelde pakketten die gegarandeerd resultaat leveren. Daar staat tegenover staat onze nuchtere mindset en pro-actieve aanpak, daarmee zorgen wij voor een samenwerking met synergie. Wij geven niet alleen marketingadvies, maar stellen ook een aanpak voor en implementeren dit met minimale inspanning voor onze klant. Al met al een goedkope website met professionele begeleiding.

In 5 stappen je website online

Stijl kiezen

Ieder bedrijf heeft zijn eigen uitstraling en identiteit. Om je nieuwe website daar goed bij aan te laten sluiten kun je zelf een stijl kiezen die bij jou past. Natuurlijk kunnen onze webdesigners je hierin ook adviseren.

Logo toevoegen

Wanneer je al een logo hebt kun je deze toevoegen. Als je geen logo hebt kunnen we samen de kleurstelling bepalen van je nieuwe website. Ook kunnen we je helpen met het ontwerpen van een logo en/of huisstijl als je daar behoefte aan hebt.

Modules kiezen

Wat is voor jou belangrijk om te laten zien aan potentiële klanten? Elke website heeft een ander doel, de één wil alleen een online visitekaartje, de ander wil graag zijn/haar producten verkopen. Met onze functionaliteiten kun je alle kanten op.

Contact gegevens

Om er een persoonlijke touch aan te geven, willen we ook graag weten wie je bent.

Versturen

En alleen nog op de verzendknop drukken. Binnen 1 werkdag neemt Chiel contact met jou op om alles in goede banen te leiden. Nadat alles is afgehandeld krijg jij vrijblijvend een offerte en het eerste ontwerp van je nieuwe goedkope website. Zo makkelijk kan het zijn!

Prosite homepage

Professioneel design

Onze webdesigners maken een professioneel design. Trek dat nieuwe jasje maar aan.

Uitstekende service

Wij houden van persoonlijk contact, Chiel helpt je van A tot Z met de realisatie.

Binnen één week online

Doordat ons proces zo geoptimaliseerd is, is je nieuwe website binnen 1 week online.

Veel gestelde vragen

Algemeen

Met name voor startende en kleine bedrijven bieden wij de ideale combinatie tussen prijs en kwaliteit. Vandaar de slogan: ‘Je nieuwe website snel en gemakkelijk klaar.’. Met name de ondernemers die overtuigd zijn van de potentie van online marketing kunnen met ons ambities gaan realiseren.

Ja, dat is mogelijk zonder rente of extra kosten. Mocht je hier gebruik van willen maken, dan kun je dit aangeven tijdens het inventarisatiegesprek voor je nieuwe website.

    • Website: 50% bij opdracht en 50% bij oplevering.
    • Maandelijks/jaarlijks vooraf.
    • Online marketing abonnement: Maandelijks vooraf.
    • Overige losse diensten bij oplevering.

Wij bevelen onze eigen ‘hosting & service’ aan. De kosten daarvan zijn €20 per maand. Inbegrepen: hosting, domeinnaam, website beveiliging, SSL-certificaat, meerdere e-mailadressen, website back-ups, plug-ins updates, WordPress updates en klantenservice. Betaalmogelijkheden: automatische incasso, een maandelijkse factuur of een jaarlijkse factuur.

Ja, de website is direct volledig jouw eigendom.

Online marketing

Alle websites die wij maken worden gekoppeld met Google Tag Manager. Google Tag Manager maakt het voor marketeers eenvoudig om alle activiteit van bezoekers op je website of webshop tot in detail te meten.

Alle websites die wij maken worden gekoppeld met Google Analytics. Google Analytics geeft inzicht in de statistieken van je website of webshop.

Indien relevant installeren we een Facebook Pixel om eventuele social media advertenties te kunnen optimaliseren. Via deze manier kunnen gemakkelijker de gewenste doelgroep bereiken.

Je krijgt één van onze online marketeers als vast contactpersoon. Met hem/haar bespreek je een plan van aanpak voor de dienst(en) die je gekozen hebt. Al het geproduceerde reclamemateriaal wordt enkel voor jouw bedrijf gebruikt en enkel met akkoord wordt iets doorgevoerd. De statistieken zijn live inzichtelijk en er is maandelijks telefonisch overleg om de voortgang te bespreken.

Prosites Chiel

Heb je vragen?

Chiel staat voor je klaar!

Niet alleen tijdens de realisatie van je nieuwe website, maar ook na de livegang kun je altijd contact opnemen. Direct contact met een vast contactpersoon met verstand van zaken. Zoals het hoort!

Klaar voor een nieuwe website?