Maximaal resultaat door marketing

Goed vindbaar in google

Zoekmachine vriendelijk

Natuurlijk wil je dat je website / webshop goed vindbaar is in Google.  Tijdens het bouwen van je webshop houden we daarom rekening met de laatste SEO-technieken om je online zichtbaarheid te verhogen in Google. Daarnaast bieden we ‘zoekmachine-optimalisatie’ aan als dienst.

Weergave in Google

We maken je website / webshop op zo een manier dat Google deze optimaal kan lezen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de voorraad, prijs en beoordeling van je product rechtstreeks in Google te vertonen. Dit geeft een enorme boost in het aantal bezoekers van je website.

online zichtbaarheid
online zichtbaarheid

Social media

Online zichtbaarheid booster

Ben je actief op social media en wil je daar je producten promoten? Dankzij de ‘deel’ functies van je nieuwe website / webshop maken we het makkelijk om je producten of diensten te delen op alle social media platformen, direct met de juiste foto’s en beschrijvingen.

  • Verkoop via Facebook, Instagram en meer.
  • Eenvoudig producten delen.
  • Koppelingen met social media.

Statistieken

Google analytics

We voorzien elke nieuwe webshop van een optimaal ingericht Google Analytics-account. Dit account geeft je inzicht in het bezoekersgedrag op je website. Google Analytics werkt gebruiksvriendelijk en biedt een schat aan informatie.

Dashboard en App

Ook onderweg je webstatistieken in de gaten houden? Dat kan met de mobiele app die beschikbaar is in de Appstore en Google Play.

Online marketing

Kortingscodes en acties

Met kortingscodes en acties maak je het voor klanten aantrekkelijk om een (herhaal)aankoop te doen. We bieden talloze opties zoals bijvoorbeeld korting weergegeven als percentage, op geselecteerde producten of ‘1+1 gratis’.

  • Bied klanten gratis verzending aan vanaf bepaalde waarde.
  • Beloon terugkerende of nieuwe klanten.
  • Talloze mogelijkheden.

Online adverteren

Google Adwords

Met advertenties in Google is je website / webshop direct goed online zichtbaar voor klanten die naar je producten / diensten zoeken. Als gecertificeerd Google-partner adviseren we je graag over de mogelijkheden. (klik hier)

Het is ook mogelijk om op andere websites, zoals beslist.nl of marktplaats, te adverteren. Hiervoor bieden we diverse koppelingen aan.

Advertentie platformen

Het is ook mogelijk om op andere websites, zoals beslist.nl of marktplaats, te adverteren. Hiervoor bieden we diverse koppelingen aan.

social media advertentie

E-mail marketing

Verstuur nieuwsbrieven naar (potentiële) klanten om acties en producten te promoten. Ideaal om klanten op de hoogte te houden van je webshop!

  • Koppelingen met Mailchimp en meer.
  • Automatisch aanmelden tijdens checkout.

Klaar voor een nieuwe website?