Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Algemeen

Voor iedereen die wil online wil starten maar nog vragen heeft. Wij bieden voor startende en kleine bedrijven  de ideale combinatie tussen prijs en kwaliteit. Vandaar de slogan: ‘Je nieuwe website snel en gemakkelijk klaar.’. Met name de ondernemers die overtuigd zijn van de potentie van online marketing kunnen met ons ambities gaan realiseren.

Ja, dat is mogelijk zonder rente of extra kosten. Mocht je hier gebruik van willen maken, dan kun je dit aangeven tijdens het inventarisatiegesprek voor je nieuwe website.

    • Website: 50% bij opdracht en 50% bij oplevering.
    • Maandelijks/jaarlijks vooraf.
    • Online marketing abonnement: Maandelijks vooraf.
    • Overige losse diensten bij oplevering.

Wij bevelen onze eigen ‘hosting & service’ aan. De kosten daarvan zijn €20 per maand. Inbegrepen: hosting, domeinnaam, website beveiliging, SSL-certificaat, meerdere e-mailadressen, website back-ups, plug-ins updates, WordPress updates en klantenservice. Betaalmogelijkheden: automatische incasso, een maandelijkse factuur of een jaarlijkse factuur.

Ja, de website is direct volledig jouw eigendom.

Online marketing

Je krijgt één van onze online marketeers als vast contactpersoon. Met hem/haar bespreek je een plan van aanpak voor de dienst(en) die je gekozen hebt. Al het geproduceerde reclamemateriaal wordt enkel voor jouw bedrijf gebruikt en enkel met akkoord wordt iets doorgevoerd. De statistieken zijn live inzichtelijk en er is maandelijks telefonisch overleg om de voortgang te bespreken.

Het besproken budget gaat dan via je eigen zakelijke rekening. Dit is transparant en zorgt ervoor dat het budget altijd na wens kan worden aangepast.

Mocht je nog geen Facebook businessaccount hebben en nog geen advertentieaccount, dan gaan wij je helpen om dit te regelen.

Voor Google Search Ads nodigen wij je uit voor het advertentieaccount dat wij voor je hebben aangemaakt. Daarin kun je een zakelijke rekening invoeren waarvan het advertentiebudget wordt ingezet.

Dit is het budget dat wij voor de advertentiecampagnes gaan inzetten. In de statistieken van de campagnes zul je zien dat maandelijks geïnvesteerd bedrag overeenkomt met het afgesproken advertentie budget. Wij houden van transparantie, dus je krijgt gewoon de inlog voor het beheeraccount.

Abonnementen zijn na 3 maanden per maand opzegbaar. Dit is omdat wij in 3 maanden kunnen bewijzen dat wij resultaat kunnen behalen met een campagne.

Alle websites die wij maken worden gekoppeld met Google Tag Manager. Google Tag Manager maakt het voor marketeers eenvoudig om alle activiteit van bezoekers op je website of webshop tot in detail te meten.

Alle websites die wij maken worden gekoppeld met Google Analytics. Google Analytics geeft inzicht in de statistieken van je website of webshop.

Vindbaarheid

Ja, wij zorgen ervoor dat je website goed vindbaar is op je bedrijfsnaam. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je website technisch geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Dat is grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van je webteksten. Door SEO toe te passen op je teksten kun je de vindbaarheid optimaliseren. Wil je professionele teksten laten schrijven? Dan kun je onze SEO-copywriters inschakelen. De mogelijkheden vind je op deze pagina!

Uiteraard. Wij installeren een plug-in (Yoast) die ondersteuning biedt bij het schrijven van goede teksten.

Beheer

Alles wat je ziet kun je aanpassen. Met de Elementor pagina bouwer kun letterlijk alles aanpassen zoals jij het wilt. Ook kunnen wij jou hier bij helpen of je kunt de instructievideo’s bekijken van Elementor.

Het beheer systeem of Content Management Systeem (CMS) van onze website is WordPress. De pagebuilder die wij gebruiken is Elementor. 

Ja, wij kunnen beheerwerkzaamheden verrichten. Als je dit aangeeft tijdens het inventarisatiegesprek, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Hosting en domeinnaam

Ja, dat kan. Wij verhuizen jouw domeinnaam dan naar onze server.

Ja, deze zijn direct na het verhuizen weer voor je beschikbaar.

Uiteraard. Geef het even aan in het eerste gesprek, dan checken we direct de beschikbaarheid.

Webshop

Ja, de webshop is direct volledig jouw eigendom.

Van startende bedrijven tot landelijke/internationale retailers is WooCommerce een zeer geschikte keuze tot max +/- 1000 producten.

Uiteraard, voor het vullen bieden wij de ‘Webshop Plus’ en ‘Webshop Pro’ en voor het beheer kunnen we een maandbedrag afspreken of op nacalculatie factureren.

Ja, wij adverteren via Google, diverse social media en schrijven blogs. Hiernaast kun je ook het beheer van je social media kanalen bij ons uitbesteden.