Webshop Marketing

Webshop marketing

Direct zichtbaar via social media en goed vindbaar via zoekmachines.

Het Coronavirus brengt veel narigheid met zich mee, maar aan de andere kant biedt het ook kansen. Sommige branches lopen storm en andere starten online services op om de cashflow te behouden. Om de bedrijven in deze spannende tijd te steunen bieden we een aantal online marketing pakketten. Hiermee ben je snel professioneel onder de aandacht bij de doelgroep!

Gecertificeerde Online marketing specialisten

Onze online marketeers zijn gecertificeerde specialisten. We hebben de expertise in huis om voor uiteenlopende bedrijven de online marketing activiteiten te verzorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen je graag wat het beste voor jou is.

Maximaal resultaat

Of het nu gaat om een Google search Ads, Facebook Ads of SEO, wij zorgen voor meetbaar resultaat. We weten jouw bedrijf zo te positioneren dat potentiële klanten snel een aanvraag of bestelling doen.

Webshop vanaf €950

Binnen 2 weken online!

Wij realiseren binnen 2 weken een gepersonaliseerde webshop in bedrijfskleuren. Tijdens de inventarisatie bespreken we al je wensen en lichten de mogelijkheden toe. Onze adviseur denkt met je mee en begeleid het proces van A tot Z. De webshop is inclusief diverse betaalmethoden en je houdt gemakkelijk het overzicht dankzij het alles-in-een dashboard. Hiernaast kunnen we je adviseren in het kiezen van de juiste bezorgdienst.

  • Responsive design in bedrijfskleuren
  • Eenvoudig beheer via WooCommerce
  • Betaling in termijnen mogelijk
  • Begeleiding van A tot Z

Klaar voor een nieuwe website?